Christi de Cocq van Delwijnen

Tijdens en na mijn studie werkte ik in het bankwezen. Maar naarmate de jaren verstreken kon ik me daar steeds minder in vinden. Bij 'toeval' kwam ik achter het bestaan van de Academie voor Mediumschap in Naarden en meldde me zonder verder na te denken aan voor de driejarige opleiding van de Academie. Ik wilde minder in mijn hoofd leven en meer in contact komen met mijn intuïtie. Die impulsieve beslissing was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. De opleiding voelde voor mij als thuiskomen. 


Tegenwoordig combineer ik mijn intuïtieve vaardigheden met  mijn schrijfvaardigheid. Vanuit mijn intuïtie verbind ik me met mijn opdrachtgever en voel wie zij/hij is, en schrijf op teksten op maat. Blogs, webteksten, Social Media uitlatingen. Persberichten.   Daarnaast help ik vrouwelijke ondernemers om hun bedrijf op de kaart te zetten. De puntjes op de i. 

Over mij


Taal is altijd een van mijn passies geweest. Als kind las ik al alles wat los en vast zat, zoals een gezegde zo mooi uitdrukt, en schreef ik korte verhalen. Eigenlijk had ik de School voor Journalistiek willen doen na mijn Gymnasiumopleiding, maar om een of andere duistere reden viel mijn keuze op een studie Rechtsgeleerdheid. Na 1,5 jaar Rechtenstudie en 4 jaar Franse Taal- en Letterkunde studeerde ik uiteindelijk af in 'Algemene Letteren'.


In de tussentijd was ik nog wel steeds bezig geweest met schrijven. Ik danste fanatiek wedstrijden en schreef en passant artikelen voor een magazine op danssportgebied, het N.A.D.B. Bondsblad, dat een goede vriend had opgericht en waar ik nauw bij betrokken was. Naast copywriter was ik tevens redactielid. Dat heb ik een goede zeven jaar gedaan.